میانبرها

مراسم تودیع ومعارفه معاون آموزشی واحد گرمسار برگزار شد

مراسم تودیع دکتر مهرداد نیک نامی ومعارفه غلامرضا عسکری بعنوان معاونت آموزشی دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمسار با حضور دکتر طاهره میرساردو سرپرست دانشگاه آزاداسلامی واعضاء هیأت رئیسه واحد در محل سالن کنفرانس دانشگاه برگزار گردید .

دکتر  طاهره میرساردو سرپرست دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمسار ضمن تشکر از دکتر نیک نامی به جهت اقدامات انجام شده در زمان تصدی معاونت آموزشی واحد گفت : اندیشمندان باید در زمینه های علمی ، فرهنگی واجتماعی در جامعه تاثیر بیشتری داشته باشند.

دکتر میرساردو اشاره کرد : دکتر غلامرضا عسکری، هیات علمی واحد تهران جنوب و معاونت وزارت آموزش وپرورش را درکارنامه خود دارد.

دکتر نیک نامی هم ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر عسکری به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در واحد پرداخت و ازتمامی پرسنل ، اساتید و... که در کسب این موفقیت همکاری نمودند تقدیر وتشکر نمود وآرزوی موفقیت برای معاونت آموزشی جدید نمود.

دکتر عسکری نیز طی سخنانی گفت : خداوند به بندگان خو د می فرماید هرکجا وارید می شوید درفعل وگفتار صادق وارد شوید. وی ضمن تشکر از اعتماد ریاست محترم دانشگاه سرکارخانم دکتر میرساردو گفت : دستور دین واسلام است که از منویات وخواسته های مسئولین خود پیروی کنیم .

وی اشاره کرد رویکرد مدیریت وکیفیت در طول هم قراردارد ، نه درعرض آن وباید نسبت به ادامه کارهای انجام شده در گذشته اقدام نمود. ایشان تحول ونوآوری را کار یکنفر ندانست وافزود : کار جمعی وگروهی وهماهنگ وهمدل با خواست خداوند  متعال ، باعث رسیدن به توفیقات خواهد بود..

ایشان همچنین از زحمات دکترنیک نامی تشکر وتقدیر نمودند.

93/08/02

واحد گرمسار قهرمان پنجمین مسابقات بتن با مقاومت بالا

واحد گرمسار موفق به ثبت رکورد جدیدی در قهرمانی پنجمین  دوره مسابقات بتن با مقاومت بالا شد.

تیم آراد بتن تیم دانشگاهی بتن گروه مهندسی عمران دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمسار به سرپرستی دکتر ستار صالحی مدیرگروه مهندسی عمران این دانشگاه واعضای دانشجوئی حمید نجفی ، علی نصیری ، محمد اکبری وهمکاری و همیاری شرکت پاکدشت بتن در پنجمین مسابقات ملی بتن با مقاومت بالا که توسط انجمن بتن ایران و سازمان نظام مهندسی ساختمان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان برگزار گردید توانست با قدرتی خیره کننده مقام قهرمانی این مسابقات را اخذ نماید.

تیم بتن دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمسار دربین 27 گروه شرکت کننده ودرکنار رقیبان قدرتمندی همچون دانشگاه آزاداسلامی واحد سمنان و دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با کسب مقاومت فشاری 28 روزه 579 کیلوگرم برسانتی متر مربع علاوه برکسب مقام قهرمانی دراین مسابقات رکورد این مسابقات را شکست و رکورد جدیدی ثبت نمود.

93/08/02

تسلیت درگذشت مرحوم آیت الله مهدوی کنی ریاست محترم مجلس خبرگان رهبری

درگذشت عالم ربانی یار دیرین امام ومقام معظم رهبری ،مرحوم آیت الله مهدوی کنی ریاست محترم مجلس خبرگان رهبری را به عموم هموطنان تسلیت می گوییم.

دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمسار

عضویت هیات علمی واحد گرمسار در کمیته علمی کنفرانس آنالیز ریاضی ایران

دکتر اباصلت بداغی استادیار و عضو هیات علمی گروه ریاضی واحد گرمسار از طرف کمیته برگزاری سمینار آنالیز ریاضی و کاربردهای آن در سال 1393 به عضویت کمیته علمی منصوب شد.

سمینار آنالیز ریاضی ایران هر سال در یکی از دانشگاه های ایران برگزار می شود که امسال در دانشگاه آزاد اسلامی وا حد همدان طی روزهای پنجم و ششم آذر ماه برگزار خواهد شد.

اين سمينار به منظور آشنايي هر چه بيشتر پژوهشگران کشور با آخرين دستاوردهاي علمي، گسترش و تقويت علمي بين مراکز تحقيقاتي و دانشگاهي در زمينه هاي آناليز تابعي، آناليز مختلط، آناليز فازي، آناليز هارمونيک، جبرهاي باناخ و نظريه عملگرها برگزار مي‌شود.

قابل ذکر است اساتیدی چون دکتر اسد الله آقاجانی از دانشگاه علم و صنعت، دکتر اسماعیل بابلیان از دانشگاه خوارزمی، دکتر مجید اسحاقی از دانشگاه سمنان، دکتر علیرضا مدقالچی از دانشگاه خوارزمی، دکتر اسدالله نیکنام از دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر منصور واعظپور از صنعتی امیرکبیر و  دکتر مسعود امینی از دانشگاه تربیت مدرس ، از دیگر اعضای کمیته علمی این دوره هستند.

دکتر اباصلت بداغی در سال 2009 از رساله دکتری خود در زمینه آناليز هارمونيک دفاع نمود و هم اکنون استادیار گروه ریاضی واحد گرمسار می باشد.

ایشان تا کنون بیش از 50 مقاله علمی در مجلات آی-اس-آی و معتبر بین المللی، 4 کتاب به زبان فارسی و یک کتاب به زبان انگلیسی به چاپ رسانده اند.

دعوت جهت شرکت درمراسم تدفین دوتن از لاله های بی نشان دوران دفاع مقدس

مطالب بیشتر...