میانبرها

واحـد گرمسار میزبان هفتمین جشنواره فرهنگی ورزشی بسیج اساتید استان سمنان

دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمسار میزبان هفتمین جشنواره فرهنگی ورزشی بسیج اساتید استان سمنان درروز جمعه دوم آبان ماه 1393 می باشد .

دکتر محمدصادق صبوری مسوول بسیج اساتید دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمسار هدف از برگزاری این جشنواره را گردهم آیی اساتید بسیجی دانست  وافزود : در رشته های ورزشی برادران فوتسال ، والیبال ، تنیس روی میز ، بدمینتون ، تیراندازی ، طناب کشی ودارت ودر رشته های ورزشی خواهران بدمینتون ، تنیس روی میز ، دارت وطناب کشی برگزار می گردد.

مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمسار اشاره کرد : دراین مراسم برای اولین بار سه برنامه فرهنگی پرده خوانی به مناسبت ماه محرم و با هدف تحلیل مقام شهید از شهدای کربلا تا شهدای هسته ای ، اجرای مسابقه فرهنگی با مضامین دشمن شناسی ، ولایت فقیه و حجاب و سپس کارگاه مدیریت پنهان رسانه ها انجام می شود

دکتر صبوری تصریح کرد : دراین جشنواره بیش از 250 نفر از اساتید بسیجی استان حضور دارند.

این مراسم با همکاری بسیج اساتید استان سمنان ومیزبانی دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمسار برگزار خواهد شد.

93/07/28

واحد گرمسار میزبان لاله های بی نشان دوران دفاع مقدس

دکتر طاهره میرساردو سرپرست دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمسار از خاکسپاری دوتن از لاله های بی نشان دوران دفاع مقدس همزمان با ایام شهادت حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام در دهه اول محرم در این واحد دانشگاهی خبرداد.

دکتر میرساردو سرپرست دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمسار گفت: مردم شهیدپرور شهرستان گرمسار ، اساتید ، کارکنان و دانشجویان بی صبرانه آماده میزبانی این شهیدان گلگون کفن دوران دفاع مقدس هستند .

سرپرست دانشگاه آازاداسلامی واحد گرمسار اشاره کرد : ورود این شهیدان گمنام به شهرستان گرمسار وآمادگی دانشگاهیان ومردم جهت استقبال ،  فضای شهر را معنوی کرده و فضای عطرآگینی ایجاد نموده است.

وی ضمن دعوت از مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان گرمسار جهت حضور دراین مراسم گفت: تدفین شهیدان گرانقد در دهه اول محرم ودر روز دوشنبه در تاریخ پنجم آبان ماه هزاروسیصدونودوسه همزمان با دوم محرم از میدان شهداء شهرستان آغاز وتا دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمسار ادامه دارد.

میرساردو تصریح کرد : از مردم ولایتمدار گرمسار دعوت می گردد تا با حضور باشکوه خود دراین مراسم باردیگرمیثاق خود را با شهداء تجدید کرده وپایبندی به  نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را ثابت نمایند.

درخاتمه ایشان یادآور شد امیدواریم بتوانیم میزبانی شایسته ودرخور شأن این شهدای گرانقدر باشیم.

شهرستان گرمسار در دوران هشت سال دفاع مقدس233 شهید را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

93/07/28

جذب دانشجوی دکتری پژوهش محور درواحد گرمسار

دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمسار در شش رشته ذیل دانشجوی دکتری پژوهش محور می پذیرد

دکتری جامعه شناسی سیاسی

دکتری روانشناسی تربیتی

دکتری مدیریت آموزشی

دکتری جغرافیای سیاسی

زبان وادبیات عرب

زیست شناسی سلولی وتکوینی گیاهی

علاقه مندان جهت ثبت نام وکسب اطلاعات بیشتر به سایت

www.azmoon .org

مراجعه نمایند

سرپرست واحد گرمسار عضو کمیته انتصابات ستاد هماهنگی استان سمنان شد.

طی حکمی از سوی دکتر رضا امراللهی نماینده تام الاختیار ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی در هیات امنای استان های اصفهان ، یزد و سمنان دکتر طاهره میرساردو سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار بعنوان عضو کمیته انتصابات ستاد هماهنگی استان سمنان منصوب گردید.

در متن حکم ایشان آمده است: به موجب این ابلاغ جنابعالی به عنوان عضو کمیته انتصابات ستاد هماهنگی استان سمنان منصوب می شوید.

توفیق شما در پیشبرد اهداف مقدس دانشگاه  آزاد اسلامی از درگاه خداوندمتعال خواستارم.

93/07/27

برگزاری جشن عید سعید غدیر در دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمسار

جشن عید سعید غدیر در دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمسار باحضور دکتر میر ساردو سر پرست دانشگاه ،اساتید ،  معاونین ، مدیران و دانشجویان در  محل سالن آمفی تأ­تر مولوی این واحد دانشگاهی برگزار شد
در این مراسم حجت الاسلام اکرمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان سمنان در مورد اهمیت و جایگاه این عید بزرگ در بین شیعیان توضیحاتی ارائه نمود و افزود : پیامبراسلام از حادثه غدیر دو یادگار باقی گذاشت که غدیر همیشه در ذهن ها باقی خواهد ماند.

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاداسلامی استان سمنان گفت : اولین یادگار ساختن مسجد غدیر در وادی غدیر و دومین یادگار عید سعید غدیر است.

اکرمی با اشاره به تاریخچه احداث مسجد غدیر و از دست دادن آن بر حفظ عید سعید غدیر خم تاکید نمود.

در ادامه این جشن بزرگ که با حضور چشمگیر همراه بود ، مداح اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام به مدیحه سرایی در مدح و منقبت حضرت امیرالمومنین علی(ع) پرداخت.

شعر خوانی و  کارگاه ویژه غدیر شناسی با امتیاز فرهنگی ویژه اساتید از دیگر برنامه های این جشن بود.

93/07/22

مطالب بیشتر...