میانبرها

دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی معاون پژوهش وفناوری دانشگاه آزاد اسلامی در واحد گرمسار

دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی معاون پژوهش وفناوری دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه بازدید و افتتاح بزرگترین بیمارستان  تخصصی دامپزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار گفت : افتتاح این بیمارستان سر آغاز حرکت جدیدی برای دانشگاه آزاد اسلامی است و انشاالله در این بیمارستان شاهد پژوهش های بنیادی و کاربردی در جهت برآورده نمودن نیازهای جامعه باشیم و این پروژه الگویی برای آغاز یک حرکت بزرگتر در دانشگاه آزاداسلامی باشد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تقدیر و تشکر از همه کسانی که در تجهیز و آماده سازی این بیمارستان همکاری نموده اند در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص طرحهای پژوهشی افزود : طرحهای پژوهشی دانشگاه آزاداسلامی به دو دسته طرحهای داخلی و برون دانشگاهی تقسیم می شوند .

وی با اشاره به اعلام حمایت از طرحهای پژوهشی اساتید با همکاری دانشجویان گفت : طرحهای پژوهشی دانشجویان بیشتر در قالب پایان نامه و یا رساله دکتری ارائه می گردد و هیچ مانعی ندارد که اساتید به همراه دانشجویان طرح پژوهشی ارائه نمایند ، چون این عمل دارای دو مزیت مهم می باشد ، اول اینکه هزینه اجرای طرح کاهش یافته ودوم دانشجویان با راه و روش تهیه طرح آشنا شده و در این زمینه تجربه کسب می نمایند و استفاده از همکاری دانشجویان رادر طرحهای پژوهشی از انتظارات دانشگاه عنوان نمودند.

وی ضمن اعلام آمادگی حوزه معاونت پژ وهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی ازطرحهای درآمدزا گفت : از ایده و طرحهای درآمدزا خارج از هرگونه ضوابط و مقررات اداری حمایت خواهیم نمود .

دکتر واشقانی فراهانی بزرگترین طرح پیش روی دانشگاه آزاد اسلامی را توافق نامه منعقده با وزارت نفت اعلام نمود و افزود :  این طرح خارج از بحث در آمدزایی برای دانشگاه بسیار مهم و حیثیتی است .

ایشان در خصوص بزرگترین فعالیت پژوهشی دانشگاه آزاداسلامی در سال1394 گفت : باتوجه به زیر ساختهای مناسب دانشگاه آزاداسلامی و اعتماد وزارت نفت به این دانشگاه همراه با شش دانشگاه معتبر کشور طرح ازدیاد برداشت و بهینه سازی دو میدان بزرگ نفتی که دارای نه مخزن میباشد و مشترک با سایر کشورهاست و از سخت ترین مخازن می باشد ، دردستور کار قرار گرفته که با توجه به اهمیت موضوع ریاست عالیه دانشگاه جناب آقای دکتر میرزاده شخصا نسبت به پیگیری امور آن و برگزاری جلسات اقدام می نمایند.

معاون پژوهش وفناوری دانشگاه آزاداسلامی اشاره کرد : دانشجویان سرمایه اصلی کشور هستند و با توجه به سیاستهای کلی نظام مسولین باید سعی و تلاش خود را در جهت کسب پنجاه درصد درآمد تولید ناخالص ملی در سال 1404 به کار بندند. و این کار بر عهده اساتید و دانشجویان است  و ما یقین داریم که این امر محقق خواهد شد

شرکت دانشگاهیان دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمساردرمراسم ویژه ارتحال و زیارت حضرت رسول (ص)

دانشگاهیان دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمسار همراه با سایر اقشار شهید پرور و ولایتمدار شهرستان درمراسم ویژه ارتحال و زیارت حضرت رسول (ص) در شهرستان گرمسار شرکت نمودند.

واگذاری مسولیتهای مرکز ایوانکی به دکتر میرساردو

طی حکمی از سوی دکتر رضا امراللهی نماینده تام الاختیار ریاست عالی دانشگاه در استانهای سمنان ، یزد واصفهان مسئولیت امور مربوط به مرکز ایوانکی به دکتر طاهره میرساردو سرپرست دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمسار واگذار گردید.

رحلت پیامبر اکرم (ص)و شهادت امام حسن مجتبی (ع)و امام رضا (ع)تسلیت باد

حضور دکتر سید محمد تقی طباطبایی مدیر کل ستاد شاهد وایثارگر دانشگاه آزاداسلامی بر سرمزار شهدای گمنام

دکتر سید محمد تقی طباطبایی مدیر کل ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاداسلامی به همراه جمعی از مسئولین با حضور بر سر مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار نسبت به مقام ارزشمند شهدا و ایثارگران دفاع مقدس ادای احترام نمودند.

مطالب بیشتر...
جستجو در سایت