میانبرها

اعلام تقویم آموزشی نیمسال اول تحصیلی94-93 دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمسار

معاونت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار تقویم آموزشی نیمسال اول تحصیلی 94-93 این دانشگاه را اعلام کرد.

دکتر مهرداد نیک نامی معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار گفت : انتخاب واحد نیمسال اول سالتحصیلی 94-93 از روز چهار شنبه12شهریور آغاز و تا روز دو شنبه 17 شهریورماه سالجاری ادامه دارد.

معاون آموزشی دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمسارافزود: به منظور ارج نهادن به دانشجویان ممتازکه معدل بالای 17دارند ترتیبی اتخاذ کرده است تا در روز چهار شنبه 12شهریورماه ودر اولین روز ثبت نام این دانشجویان بتوانند زودتر از سایرین انتخاب واحد کنند.

دکترنیک نامی تصریح کرد:شروع کلاسها از روز سه شنبه یکم مهرماه ، زمان حذف و اضافه از روز شنبه پنجم  لغایت روز دوشنبه هفتم  مهرماه ، وپایان ترم برای کلیه گروههای دکتری دامپزشکی، کارشناسی ارشد ، کارشناسی وکاردانی نوزدهم دی ماه می باشد.

وی افزود: امتحانات پایان ترم از روز شنبه 20 دی ماه آغاز ودر روز دوشنبه 29دی ماه  پایان می یابد.

نیک نامی افزود: در حال حاضر دانشکده ها در حال برنامه ریزی هستند که بتوانیم ترم تحصیلی جدید را با تمام توان و آمادگی لازم شروع  نماییم.

وی خاطر نشان کرد: دانشجویان می توانند همانند سال های گذشته از طریق مراجعه به وب سایت دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمسار نسبت به انتخاب واحد خود در زمان های اعلام شده اقدام نمایند.

معاون آموزشی واحد گرمسار تصریح کرد: دانشجویان حتما باید انتخاب واحد خود را از طریق اینترت انجام داده و از مراجعه حضوری خودداری نمایند.

کمک سی میلیون ریالی واحد گرمسار به مردم بی دفاع غزه

کارکنان و اساتید دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمسار سی میلیون ریال از حقوق خود را به مردم مظلوم وآسیب دیده غزه اختصاص دادند .

دکتر مهدی منصوری سرپرست دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمسار گفت : درپی کشتار مظلومانه مردم بی دفاع غزه از سوی رژیم اشغالگر قدس وبه تاسی از سخنان حضرت علی(ع) در کمک به نیازمندان وکمک به هم نوع ، کارکنان واساتید این دانشگاه مبلغ سی میلیون ریال از حقوق خود را به مردم غزه اختصاص دادند.

سرپرست دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمسار با اشاره به شهادت وزخمی شدن زنان ، کودکان و غیرنظامیان وتخریب تعداد زیادی از منازل مسکونی وایجاد وضعیت بحرانی در غزه ضمن محکومیت فجایع رژیم صهیونیستی خواستار کمک مالی همه اقشار مختلف جامعه شد وکمک ویاری رساندن به مظلومین را از آموزه های دین مبین اسلام نامید.

93/06/06

برنامه زمانبندی انتخاب واحد نیمسال اول 94-93

در اولين روز از هفته دولت مزار شهدا گرمسار گلباران شد.

در اولين روز از هفته دولت، جمعي از مسئولان و مردم شهرستان گرمسار با حضور در مزار شهداي اين شهر، ضمن عطرافشاني و گلباران مزار شهدا، نسبت به مقام شامخ آنها اداي احترام كردند.
در اين مراسم كه به همت بنياد شهيد و امور ايثارگران شهرستان گرمسار برگزار شد، علاوه بر خانواده هاي معظم شهدا،مسئولان ادارات، نيروهاي نظامي و انتظامي، بسيجيان، جانبازان، آزادگان و اقشار مختلف مردم شهرستان حضور داشتند. در اين مراسم حاضران يك بار ديگر با آرمان هاي والاي شهداي به خون خفته اين شهرستان تجديد ميثاق كردند .
در این مراسم دکتر مهدی منصوری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمساربه همراه هیت رئیسه و تنی چند ازاساتید وکارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار  به اتفاق مسولین محترم شهرستان شرکت کردند .

پذیرش دانشجو بدون کنکور.

با سمه تعالی

بدين وسيله باطلاع کليه داوطلبان و علاقه مندان ادامه تحصيل می رساند، دانشگاه آزاد اسلامی      واحد گرمسار در سال تحصيلی 94-1393 در مقاطع کاردانی، کارشناسی ناپيوسته و پيوسته به

صورت بدون کنکور دانشجو می پذيرد:

نقاط قوت و مزايا  دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار:

- بعد جغرافيايی: 90 کيلومتری تهران

- تخفيف شهريه

- تقسيط شهريه و ارائه وام

- مدت تحصيل کوتاه تر در مقايسه با ساير دانشگاهها ( سه ترم در هر سال )

- سرويس اياب و ذهاب از نقاط مخلف تهران

- افتتاح جاده ارتباطی بين شهرستان قم و گرمسار

-  برخورداری از اساتيد مجرب و تمام وقت