میانبرها

مراسم هفتمین روز شهدای گمنام و یادواره شهدای دانشجو در واحد گرمسار برگزار شد.

مراسم هفتمین روز شهدای گمنام و یادواره شهدای دانشجو در واحد گرمسار برگزار شد

مراسم هفتمین روز و یادبود دو لاله گمنام ،یادواره شهدای دانشجوی شهرستان گرمسار با حضور حجت الاسلام والمسلمین موسوی مقدم قائم مقام صدا و سیمای کشور  ،منتظر حجت  مدیر کل صدا و سیمای مرکز استان سمنان ،دکترکاتب نماینده مردم شهرستان های گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی ، طاهری فرماندار ، دکتر طاهره میرساردو سرپرست دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمسار  ،روسای ادارات ، اساتید ، کارکنان و دانشجویان در محل مسجد  امام جعفر صادق (ع) دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمسار برگزار شد.
دکتر طاهره میرساردو سرپرست دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمسار ضمن عرض خیر مقدم به حضار گفت : شهداء نزد خداوند خوشنام و با ارزش هستند و به وجود برکت حضور آنان باید قدردان این نعمت الهی باشیم  و در برابر آنان سرتعظیم فرو خواهیم آورد
در ادامه این مراسم حجت الا اسلام موسوی مقدم قائم مقام صدا و سیمای کشور به تشریح مقام شامخ و خصوصیات اخلاقی شهدا و رزمندگان 8 سال دفاع مقدس اشاره کرد و افزود : شهدا به صورت طبیعی جزئی از همین انسان های معمولی جامعه بودند اما در درون دارای ایمان و تقوای واقعی بودند و  تحولی بزرگ در تفکرات انها رخ داده ، که معنویت در آن موج می زد و این تفکر فوق العاده شهدا و رزمندگان بود که لحظه ای در 8 سال دفاع مقدس به خود تردید راه ندادند .
وی اشاره کرد : نگاه و تفکر شهدا به طوری کلی اسرار زیادی را کشف و افشا می کند که این اسرار لازمه ماندگاری این نظام می باشد .
قائم مقام صدا و سیمای کشور در ادامه به تحلیل و ترسیم واقعه عاشورای 61 و فرهنگ عاشورا در کنار فرهنگ دفاع مقدس در 8 سال جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت : حادثه عاشورا تحول عظیمی در تفکرات و عمل انسان ها ایجاد کرده است که ما توانستیم در 8 سال دفاع مقدس آثار و برکاتی را ایجاد کنیم که معنویت و ایثار و شهادت و جانفشانی در آن نمایان است و این سرچشمه فرهنگ ناب حسینی است و این شهدا این فرهنگ عاشورایی و حسینی را درک کردند و به آن جامه عمل پوشاندند .
حجت الا اسلام موسوی مقدم در ادامه به جنگ نابرابر رسانه ای دنیا در مقابل جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت : امروز در این برهه از زمان بیش از 160 شبکه فارسی زبان علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی و فرهنگ انقلاب در حال شبهه افکنی و دروغ پردازی هستند و دشمن جنگ رسانه ای را هر روز تجهیز می کند و هر رسانه ای که  به این عمل نادرست آنها اعتراض کند با آنها برخورد می کنند و حذف شبکه هایشان از ماهواره ها را انجام می دهند و ایران تنها امروز در این جنگ در حال مبارزه است و هیچ کشوری مثل ایران نمی تواند با  قدرت رسانه ای دشمن مقابله کند.
در ادامه این مراسم یار محمد عربعامری از نمایندگان سابق مجلس شورای اسلامی و از راویان دفاع مقدس به بیان خاطراتی از شهدا پرداخت .هم چنین شاعر اهل بیت ترکاشوند نیز شعری در مدح شهدا قرائت نمود.
در پایان نیز حاضرین بر سرمزار دو شهید گمنام حاضر شدند و با قرائت فاتحه یاد این دو لاله گمنام را گرامی داشتند .

93/08/08

قدردانی و تشکر سرپرست دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمسار از حضور پرشور و حماسی دانشجویان گرامی، همکاران عزیز ومردم شهید پرور گرمسار

قدردانی و تشکر سرپرست دانشگاه آزاداسلامی واحد گرمسار از حضور پرشور و حماسی

دانشجویان گرامی، همکاران عزیز ومردم شهید پرور گرمسار

بسم رب الشهداء و صدیقین

خداوند متعال را شاکر وسپاسگزاریم که این عنایت نصیب مردم ولایتمداروشهید پرور شهرستان گرمسار شد که میزبان پیکر دو شهید گمنام دوران دفاع مقدس باشند.شهیدان والا مقامی که از عزیزترین سرمایه خود یعنی جان، که گرانقدرترین هدیه الهی در کالبد انسان است صرف نظر کردند واین گوهر ارزشمند را در نهایت اخلاص با خالق خویش معامله کردند.

بدینوسیله مراتب قدردانی و تشکر خودر ا از حضور پرشور و حماسی شما دانشجوی گرامی/همکار گرامی/مردم شهید پرور گرمسار که باعث خلق صحنه های زیبای عشق به شهدا و امام وانقلاب گردید اعلام می دارم.

امیدواریم بتوانیم خادمان خوبی برای این مردم با ایمان و ادامه دهنده راه شهدا باشیم.

دکتر طاهره میرساردو

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار

سرپرست واحد گرمسار عضو هیات امنای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاداسلامی شد.

سرپرست واحد گرمسار عضو هیات امنای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاداسلامی  شد.

دکتر طاهره میرساردو سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی از سوی دکتر حمید میرزاده سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی به عضویت هیات امنای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان منصوب شد.

در متن این حکم آمده است: نظر به مراتب تعهد و تجارت ارزشمند جنابعالی در اجرای بند 8 ماده 3 اساسنامه باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان به موجب این حکم برای مدت دو سال به عنوان عضو هیات امنای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان منصوب می شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و با صداقت کاری ، امانت داری و قانونمندی در انجام امور محوله موفق باشید.

93/08/08

تقدیرریاست دانشگاه از پرسنل واحد به جهت همکاری در تدفین دو شهید گمنام

دکتر طاهره میرساردو  سرپرست دانشگاه  آزاد اسلامی واحد گرمسار از کلیه پرسنل دانشگاه به جهت همکاری مناسب در تدفین دو شهید گمنام دوران دفاع مقدس تقدیر و تشکر نمود.

دکتر میر ساردو ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام عزاداری ابا عبدالله الحسین گفت : همکاران در مراسم وداع و تدفین شهداء دانشگاه و خانواده شهداء را سربلند نمودند که جای تقدیر و تشکر دارد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار اظهار داشت  : قدردانی ارگانها و نهادها و هم چنین پوشش گسترده خبری در رسانه ای استانی و کشوری نشان از همت والای شما همکاران دارد.

وی افزود : با همکاری یکدیگر می توانیم در پیشبرد و توسعه دانشگاه قدم برداریم و بر مشکلات فائق آییم.

93/08/07

مراسم شب هفت دو شهید گمنام دوران دفاع مقدس

به اطلاع اساتید محترم ، کارکنان گرامی ودانشجویان عزیز می رساند مراسم شب هفت دو

شهید گمنام دوران دفاع مقدس در روز پنج شنبه مورخه 93/8/8ساعت 15لغایت 17در مسجد

امام جعفر صادق علیه السلام واحد برگزار می گردد.

مطالب بیشتر...
جستجو در سایت